Verstopping

Verstoppingen

Niets is zo vervelend als een verstopping van bijvoorbeeld riool, afvoer, toilet of gootsteen. Middels het gebruik van geavanceerde apparatuur lokaliseren én verhelpen wij verstoppingen nauwkeurig. Daarnaast reinigen wij uw afvoer grondig.

Waterlekkage

Lekkages

Lekkages zijn niet alleen vervelend maar leiden vaak tot onveilige situaties. Ze moeten zo snel mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen. Met onze spoedservice zijn wij binnen 30 minuten bij u. U kunt ons 24/7 inschakelen voor dak-, gas- of waterlekkages.

 

Dakbedekking

Dakbedekking

Voor dakbedekking geldt maar één ding; het moet goed en waterdicht worden aangebracht. Wist u dat er dakbedekking is in alle soorten en maten? Haagsche Loodgieter is specialist in onder andere platte daken, schuine daken, EPDM, koper- en zinkwerk.

Renovatie

Renovatieplannen voor uw badkamer of keuken? Haagsche Loodgieter verzorgt renovatiewerkzaamheden én bijkomend leidingwerk en elektra. Wij werken altijd volgens de wettelijke bepalingen. Met als uitkomst een volkomen veilig en vakkundige renovatie!

Sanitair

Behoefte aan een nieuwe badkamer, douche, toilet of wasruimte? Niets is zo lekker als een frisse badkamer! Wij vervangen én plaatsen sanitair en verzorgen al het bijbehorende leiding- en tegelwerk.

Gas, water, CV

Veiligheid is van levensbelang wanneer het gaat om gas, water en CV. Haagsche Loodgieter werkt daarom zeer nauwkeurig volgens de vastgestelde normen en regelgeving. Zo houden wij ons strikt aan wettelijke voorschriften met betrekking tot legionellapreventie. Uw gezondheid staat altijd voorop wanneer wij werken aan de waterleidingen.